Посещение на ген. Дик Абел и неговия екип

Посещение на ген. Дик Абел и неговия екип. Генерал Дик Абел беше на официално посещение в страната ни по покана на Агапе България. Помощ при организирането на срещите в НВУ ни оказа американското военно аташе (СВ) м-р Пол Бротсън. Екипът на ген. Абел се състоеше от християни-бизнесмени спонсориращи 85% от служенията с военни в целия свят.

Срещи в София: посещение на неделната служба в Евангелска Баптиска църква, среща с християни-бизнесмени от България, участие на живо в християнско телевизионно предаване “За църквата и държавата”по частна кабелна телевизия, среща с г-н Никола Петков, изпълнителен директор на Православен център за църковно държавни и между църковни отношения, среща с домашната група в София, среща с директора на Агапе България, Скот Гил.

Срещи във В.Търново: брифинг с командването на НВУ, делови обяд с ген. Златилов,нач. НВУ, неговите заместници, американското военно аташе и представител от МО; лекция на тема “Лидерството – това са хората” изнесена от ген. Абел в НВУ пред около 400 човека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.